J.W. van Andel - In Zicht In Vorm

designer

 1. Profiel
 2. Aanbod
 3. tips 2

Profiel

Unique selling points

 • stelt vragen die er voor jou toe doen
 • verrassend eerlijk en zorgvuldig empathisch
 • realist en pro-actief
 • levensgenieter
 • netwerker en goed in samenwerking op ieder niveau
 • emotioneel intelligent
 • verbaal sterk en schriftelijk bijzonder vaardig
 • zakelijke en resultaatgerichte instelling
 • organisatorisch sterk
 • goed in begeleiding en motivering van een verscheidenheid aan ondernemers

Elevator pitch

ontwerpt en bouwt websites
creatief, vakkundig & communicatief sterk 

ontwerpt ook
(jo)uw imago, logo, visitekaartje, ansichtkaart en ...

schrijft ~ redigeert
inspirerend &  ter zake doende
(web)teksten wervend, aansprekend en SEO

begeleidt zakelijk & gericht op resultaat
jou, ondernemer op persoonlijke ontwikkeling zakelijk & praktisch, gericht op resultaat


Aanbod

creatief design on en off line

In Zicht In Vorm ontwerpt en bouwt jouw website naar jouw wensen. Natuurlijk omdat jij 'm mooi vindt, maar nog meer omdat je je klanten toe straalt en on line het vertrouwen geeft dat jij voor hen precies de match bent.

In Zicht In Vorm ontwerpt creatief en vakkundig. De begeleidende gesprekken zijn informeel en zakelijk over wat jij wilt communiceren met jouw klanten. We inventariseren, benoemen, stellen kritische vragen en zetten concrete stappen. Naast ontwerpen en vormgeven, redigeer ik jouw teksten of als je dat liever wilt, schrijf ik teksten voor je.

Ook off line is er altijd wel iets te vieren ... 

We sturen weer kaarten in 2020! Een groet per post naar je klanten, collega ondernemers, opdrachtgevers of een uitnodiging voor een ontmoeting om te vieren dat het leven de moeite waard is. Een speciaal voor jou ontworpen ansichtkaart waarmee je hen verrast  en laat weten dat zij in je gedachten zijn. 

In Zicht In Vorm ontwerpt speciaal voor jou. Ideeën genoeg.

Profileer je met een huisstijl die tot in je wortels bij je past. Geniet van de methodiek van In Zicht In Vorm: uniek en altijd op maat.


jij bent je werk dus ...

Samen met In Zicht In Vorm zet je concrete stappen! 

Als ondernemer én als mens. Jij bent je werk. Je hoeft niet alleen te bedenken hoe je verder wilt. Met begeleiding van In Zicht In Vorm belichten we aspecten die voor jou en je werk belangrijk zijn. Je ervaart de persoonlijke ondersteuning om efficiënt een adequaat te ondernemen. 

Met In Zicht In Vorm bespreek je je (vage) uitbreidingsplannen, los je in concrete stappen je communicatievraagstukken op, werf je nieuwe klanten, ontdek je jouw persoonlijke marketingstrategie. In sessies van 1,5 uur. Samen bepalen we hoeveel gesprekken we houden en in welke frequentie. Voor In Zicht In Vorm is het vanzelfsprekend dat jij in dit hele proces centraal staat en dat er alle ruimte is om in te brengen wat jij belangrijk vindt.

De inspiratie en die andere blik vind je bij In Zicht In Vorm. We zijn samen onderweg, inventariseren werken de aandachtspunten uit, bereiken het gewenste resultaat.

Geniet van het proces van jouw ontwikkeling en ... maak gebruik van de unieke begeleidingsmethodiek van In Zicht In Vorm

We horen je op een (netwerk)bijeenkomst, in een presentatie of elevatorpitch al zeggen: mijn onderneming is succesvol omdat ik met passie & plezier mijn product en/of dienst in de markt zet

Klanten vinden jouw onderneming vooral doordat anderen tevreden zijn over jouw product, jouw dienstverlening.


tips

houten schutting

Categorie: Personal coaching - mentaal

gedoe

Categorie: zelfstandig ondernemer