informatie


Een storyteller / tekstschrijver helpt ondernemers hun eigen verhaal te vertellen en op te schrijven. Dus wie u bent, wat u te bieden heeft en hoe u authentiek overkomt. Met uw verhaal kunt u snel vertrouwen en geloofwaardigheid creƫren en dat trekt de klanten die bij u passen. Als uw verhaal echter onduidelijk is voor uzelf en voor uw klanten, heeft u geen focus en blijft u onzichtbaar, waardoor de klanten wegblijven.
Het schrijven van een toespraak, folder, brochure of weblog wordt een stuk eenvoudiger als u volop fouten mag maken. U schrijft het ruwe basismateriaal en de tekstschrijver maakt er een helder betoog van dat bij u past en begrepen wordt door uw klanten.


Producten en diensten

Wat kun je verwachten van een tekst- en speechschrijver?

  • Hulp bij het schrijven van teksten
  • Ontwikkelen en formuleren van uw eigen verhaal
  • Effectieve en heldere teksten op uw website, folder e.d.
  • Veel tijdwinst doordat het moeizame schrijfwerk uit handen wordt genomen

De beste tekst- en speechschrijver - Storyteller

Er zijn veel verschillende tekst- en speechschrijvers - Storytellers die uiteenlopende producten en diensten leveren en vaak verschillende uitgangspunten hanteren. Het is dan ook belangrijk om een tekst- en speechschrijver - Storyteller te vinden waarmee het klikt en die precies begrijpt wat je nodig hebt. meSpot helpt je daarbij.


In het linker menu vind je alle tekst- en speechschrijvers - Storytellers en hun specialismen.


Maar je kunt ook kijken naar ...

... of meteen offertes aanvragen.